ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ηλέκτρα Γενούζου

Ηλέκτρα Γενούζου

Η Ηλέκτρα Γενούζου ξεκίνησε την επαγγελματική της πορεία το 2001 ως αισθητικός και συνεργάστηκε με χώρους ολιστικής αισθητικής προσφέροντας υπηρεσίες συμβούλου υγείας, ομορφιάς και ευεξίας και επειτα για 3 χρόνια εργάστηκε ως make-up artist στην εταιρία Givenchy

Μέσα από αυτόν τον πρώτο επαγγελματικό κύκλο, της γεννήθηκε η ανάγκη αναζήτησης μιας πιο βαθιάς θεραπευτικής προσέγγισης και έτσι έστρεψε το ενδιαφέρον της στις ολιστικές θεραπείες. Ξεκίνησε τις σπουδές της στην Natural Health Science μαθαίνοντας την τεχνική του Rejuvance - ενός πιο φυσικού και μη παρεμβατικού τρόπου αναζωογόνησης του δέρματος. Στη συνέχεια φοίτησε για 3 χρόνια στην Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Κινέζικης Ιατρικής, σπουδάζοντας τη θεραπευτική τεχνική Zen Shiatsu και παρακολουθησε σεμινάρια Κινεζικής και Δυτικής Ιατρικής.

Συνέχισε την επιμόρφωσή της με τον 1οκύκλο Αισθητικού Βελονισμού, στη Σχολή Ο.Μ. και ακολούθησε τα μαθήματα Cosmetic Acupuncture και Facial Gua Sha με την Dr. Radha Thambirajah, στην ITME.  

Επιπλέον, έχει εκπαιδευτεί στο Cupping Therapy στην σχολή N.H.S και έχει παρακολουθήσει κύκλους σεμιναρίων και μετεκπαιδεύσεις στο Shiatsu με δασκάλους, όπως Carola Beresford-Cooke, Nick Pole,Diego Sanchez, Haruhiko Masunaga κ.α. Είναι πιστοποιημένο μέλος της Ελληνικής Εταιρίας Shiatsu

Τέλος, έχει ολοκληρώσει επιτυχώς το εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΗathaYoga στο  Ayama Yoga House με τον Χρήστο Χαρικιόπουλο και Yoga Nidra με τον Spyro– Kapnias Gαrudananda στο Arima Therapy.

Το 2017 δημιούργησε το Yin Yang Balance, ένα χώρο Ολιστικών Θεραπειών και Yoga στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας. Η Ηλέκτρα δεν σταματά να αναζητά τη γνώση γύρω από την υγεία του ανθρώπινου σώματος και πνεύματος καθώς βρίσκεται η ίδια σε ένα διαρκές ταξίδι αυτογνωσίας. 

Είναι μητέρα ενός υπέροχου γιού και στον ελεύθερο χρόνο της απολαμβάνει να βλέπει φίλους, να διαβάζει, να εξασκεί τη γιόγκα και να ταξιδεύει.
Βάσια Λάσκου

Βάσια Λάσκου

Ήρθα σε πρώτη επαφή με τη γιόγκα το 2006 αναζητώντας μια μορφή άσκησης που να σέβεται το σώμα αλλά να πηγαίνει και πέρα από αυτό. 
Το 2013 ολοκλήρωσα τη βασική εκπαίδευση δασκάλων γιόγκα 200 ωρών με τη Βιβή Λετσου και στη συνέχεια παρακολούθησα την ανώτερη εκπαίδευση δασκάλων των 300 ωρων με στόχο να εμβαθύνω την προσωπική  πρακτική μου και την διδασκαλία μου. Επίσης έχω παρακολουθήσει σεμινάρια με διαφορά συστήματα γιόγκα ( Hatha, Ashtanga, Iyengar, Jivamukti, Dharma Yoga) 
Μου αρέσει να μοιράζομαι τη γνώση κ το πάθος μου για τη γιόγκα με άλλους ανθρώπους βοηθώντας τους να βρουν το δικό τους δρόμο. Αγαπώ να διδάσκω συνδυαζοντας στοιχεία ευθυγράμμισης και δυναμικής ροής (Vinyasa) 
Το 2015-2018 ολοκλήρωσα το σεμινάριο Εσωτερας θεραπευτικής κ Εσωτερας ψυχολογίας με την Λένα Λειβαδίτη μια μέθοδο στην οποία μαθαίνει κανείς πως μπορεί να εργαστεί με την ενέργεια, να την εναρμονισει και να την διευθύνει μέσα στο ανθρώπινο σύστημα βοηθώντας έτσι την πρόληψη αλλά κ τη βελτίωση του ανθρώπινου οργανισμού
 Νικολέτα Πομόνη

Νικολέτα Πομόνη

Απόφοιτη του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Αθήνας.  Από μικρή έχει ασχοληθεί ερασιτεχνικά με το μπαλέτο και τη ρυθμική γυμναστική. Η πρώτη της επαφή με τη Yoga έγινε το 2007. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της ώς Yoga Instructor & Yoga Group Trainer το 2011, στον εκπαιδευτικό όμιλο A.F Studies (πιστοποιημένο παράρτημα της διεθνώς αναγνωρισμένης Γερμανικής Σχολής fitness & aerobic, I.F.A.A. ) Έχει μαθητεύσει κοντά σε σπουδαίους δασκάλους, όπως Jitendra Das και Marita Mittag . Παράλληλα διδάσκει Aerial Yoga και Yoga για παιδιά.
YIN YANG BALANCE
Σάββα Σταματιάδη 38
14341, Νέα Φιλαδέλφεια
T: 698 571 0846
M: info@yinyangbalance.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
© 2019 YIN YANG BALANCE. All rights reserved.