ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

Υin Yang massage

Χαλαρωτική μάλαξη διάρκειας 45, 60 ή 90 λεπτών με αιθέρια έλαια βοηθάει σε μυικά μπλοκαρίσματα, πονοκεφάλους, κουρασμένα άκρα, αυπνία, νευρικότητα. Ξεκινώντας από την κορυφή του κεφαλιού και καταλήγοντας στα δάχτυλα των ποδιών, το Yin Yang μασάζ φέρνει σε ισορροπία νου, σώμα και πνεύμα.


Hot Stones Therapy 60'

Το Hot stone therapy είναι μια ειδική μέθοδος μασάζ που χρησιμοποιεί ως μέσο μάλαξης λείες και επίπεδες πέτρες από βαλσάτη, ένα είδος ηφαιστειακού πετρώματος το οποίο έχει την ιδιότητα να συγκρατεί τη θερμότητα. Οι πέτρες θερμαίνονται σε ειδική συσκευή και η χρήση τους συνδυάζεται με λάδι μασάζ  και με αιθέρια έλαια.
Τα οφέλη του hot stone massage είναι:
Χαλάρωση των μυικών εντάσεων.
Βελτίωση της κυκλοφορίας.
Ανακούφιση σε ρευματικούς και αρθριτικούς πόνους, ινομυαλγίες, προεμηννορησιακό σύνδρομο (πόνους περιόδου), οσφυαλγίες.
Μείωση του στρες και της έντασης, της αϋπνίας και συναισθηματική χαλάρωση. 
Η αίσθηση της βαθιάς χαλάρωσης καθώς η ζέστη από τους λίθους εισέρχεται αργά μέσα στο σώμα δημιουργώντας μια εμπειρία πραγματικά ιδιαίτερη.


Herbal massage 60'

Η Herbal Massage είναι μία αρχαία θεραπευτική τεχνική, η οποία έχει ρίζες στην Ινδονησία. Έχει άριστα αποτελέσματα στη χαλάρωση και τόνωση του μυικού συστήματος, ενώ προσφέρει ηρεμία, χαλάρωση και ευεξία. 
Το μασάζ, το οποίο διαρκεί 60 λεπτά,  γίνεται με ζεστά υφασμάτινα πουγκιά τα οποία περιέχουν βότανα και επιλέγονται ανάλογα με τις ανάγκες του καθενός.
Η ζέστη των πουγκιών που τοποθετούνται στο σώμα και τα αιθέρια έλαια που ελευθερώνονται κατά τη μάλαξη, δημιουργούν υπεραιμία και ενυδάτωση. 


Θεραπεία με βεντούζες (cupping massage) 60’

Η θεραπεία με βεντούζες είναι μία αρχαία τεχνική κατά την οποία η βεντούζα προσκολλάται στο δέρμα είτε με μεταβολή της θερμοκρασίας (βεντούζες με φωτιά), είτε με απορρόφηση του αέρα (βεντούζες με σιλικόνη). Οι βεντούζες μπορούν να μετακινηθούν στο δέρμα όσο η αναρρόφηση είναι ενεργή επιφέροντας χαλάρωση και ανακούφιση στο πάσχον σημείο. Εναλλακτικά μπορούν να μείνουν σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος στις οποίες εντοπίζεται πόνος .Η εφαρμογή της βεντούζας διεγείρει τη ροή του αίματος στην πάσχουσα περιοχή, ανοίγοντας διόδους για την αποβολή των τοξινών. Η θεραπεία συνδυάζεται με θωπείες και ανατρίψεις σε όλο το σώμα η μόνο στην πλάτη. 


Massage Κεφαλής 30’

O αυχένας, οι κρόταφοι, η γνάθος, η περιοχή πίσω από τα αφτιά, το μέτωπο αλλά και το πίσω μέρος της στεφάνης του κρανίου, ειναι σημεία με πολλαπλά νεύρα, στα οποία μια θεραπεία μάλαξης μπορεί να επιφέρει βελτίωση της μικροκυκλοφορίας και χαλάρωση από το στρες καθώς ανακουφίζει από τις ημικρανίες και τους πονοκεφάλους.


Massage Πλάτης 30΄

Χαλαρωτική μάλαξη με αιθέρια έλαια ή βαλσαμόλαδο η οποία βοηθά στα μυικά μπλοκαρίσματα της περιοχής της πλάτης.Η μάλαξη της πλάτης ξεκινά από την περιοχή του αυχένα, καλύπτει τα χέρια και όλη την επιφάνεια της πλάτης ενώ διατρέχει τη σπονδυλική στήλη.Η σύντομη αυτή θεραπεία, φέρνει μία συνολική αίσθηση χαλάρωσης στο σώμα.


Gua Sha Therapy 40’

H θεραπεία Gua Sha βρίσκει ιδανική εφαρμογή στην περιοχή του προσώπου και του λαιμού και δεν ονομάζεται τυχαία το face lift της Ανατολής.Το Gua Sha, εφαρμόζεται στο πρόσωπο, με μία απλή και ακίνδυνη τεχνική ελαφριάς μάλαξης με τις ειδικές πλάκες από νεφρίτη, έχει στόχο την αναζωογόνηση και σύσφιξη των ιστών του δέρματος.Η αιμάτωση και η ενεργοποίηση του δερματικού ιστού που επιφέρει η θεραπεία, απομακρύνει τις τοξίνες, συσφίγγει και λειαίνει την επιδερμίδα με φυσικό τρόπο, με το χρώμα του δέρματος να γίνεται πιο ροδαλό.


 
Φωτογραφίες
YIN YANG BALANCE
Σάββα Σταματιάδη 38
14341, Νέα Φιλαδέλφεια
T: 698 571 0846
M: info@yinyangbalance.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
© 2019 YIN YANG BALANCE. All rights reserved.